Ќе барам јавна постапка ако има иницијатива за мое разрешување – вели претседателката на Врховен суд, Беса Адеми

Знаете дека постапките по вакви барања се од доверлив карактер, но јас би барала јавност на постапката … Продолжи со читање Ќе барам јавна постапка ако има иницијатива за мое разрешување – вели претседателката на Врховен суд, Беса Адеми