Казни од 20 евра за граѓаните што не носат маски, за фирмите по 2 000 евра

Во следните седум дена Министерството за внатрешни работи, Државниот санитарен и Здравствен инспекторат, Државниот инспекторат за труд … Продолжи со читање Казни од 20 евра за граѓаните што не носат маски, за фирмите по 2 000 евра