Казни до 8 000 евра за компаниите што нема да обезбедат леб по замрзната цена

„360 степени“ праша во Министерството за економија дали согласно оваа нова одлука на Владата се предвидени казни … Продолжи со читање Казни до 8 000 евра за компаниите што нема да обезбедат леб по замрзната цена