Кавалери од ЕМА реагира дека бил погрешно цитиран: Вакцината на „Астра Зенека“ може да се дава на лица над 60 години

Вакцината на „Астра Зенека“ има далеку поголема корист отколку ризик за сите возрасни групи, особено за луѓето … Продолжи со читање Кавалери од ЕМА реагира дека бил погрешно цитиран: Вакцината на „Астра Зенека“ може да се дава на лица над 60 години