Кацарска: Не се согласувам со измените на Кривичниот законик, фрапирана сум од тоа како се донесоа

Навистина сум фрапирана како тоа се донесе закон, без никаква опструкција дури ни од опозицијата, а од … Продолжи со читање Кацарска: Не се согласувам со измените на Кривичниот законик, фрапирана сум од тоа како се донесоа