Кацарска најави одлуки за Преспанскиот договор и за Законот за јазици наесен, ги искритикува пратениците и се пофали за одлична соработка со Уставниот суд на Бугарија

„Како судија, верувам ме познавате сите, знаете дека кај мене нема одолговлекување постапки, нема чување предмети во … Продолжи со читање Кацарска најави одлуки за Преспанскиот договор и за Законот за јазици наесен, ги искритикува пратениците и се пофали за одлична соработка со Уставниот суд на Бугарија