Катица Јанева претпладне работи во адвокатската канцеларија на синот, попладне се враќа во затвор

„Катица Јанева, мојата мајка, е работно ангажирана во мојата адвокатска канцеларија согласно Законот за извршување санкции. Законот … Продолжи со читање Катица Јанева претпладне работи во адвокатската канцеларија на синот, попладне се враќа во затвор