Катица Јанева и Стевчо Јакимовски ставени на „црната листа“ на САД

Покрај Јанева и Јакимовски, Стејт департментот на „црната листа“ ги стави и членовите на нивните потесни семејства, … Продолжи со читање Катица Јанева и Стевчо Јакимовски ставени на „црната листа“ на САД