Кастриот Реџепи, по средбата со „огнените“ Меџити и Беџети, ќе ѝ се приклучи на пратеничката група на ДУИ во Собранието?!

Тројцата вчера вечер на Фејсбук објавија заедничка фотографија од средбата, со хаштаг „заедно“, без никакви подетални објаснувања … Продолжи со читање Кастриот Реџепи, по средбата со „огнените“ Меџити и Беџети, ќе ѝ се приклучи на пратеничката група на ДУИ во Собранието?!