Касами: Широка предизборна проевропска коалиција е невозможна без ВМРО-ДПМНЕ

Не може ДУИ да биде во проевропска коалиција колку и да сака да се прикаже дека е … Продолжи со читање Касами: Широка предизборна проевропска коалиција е невозможна без ВМРО-ДПМНЕ