Касами најави реорганизација на Беса и транспарентност на функционерите во извршната власт

Лидерот на Беса, Билал Касами, најави реорганизација и конгрес на партијата, како и транспарентност на кадрите кои Беса ќе ги има … Продолжи со читање Касами најави реорганизација на Беса и транспарентност на функционерите во извршната власт