Каракачанов: Новата власт ќе потклекне под притисокот на САД и ќе дозволи С Македонија да влезе во ЕУ

Изјавата на специјалниот пратеник на Вашингтон за Западен Балкан, Габриел Ескобар, дека е „погрешно Бугарија да користи … Продолжи со читање Каракачанов: Новата власт ќе потклекне под притисокот на САД и ќе дозволи С Македонија да влезе во ЕУ