Канцер-мафијата сè уште трае, со години никој не вршел контрола за аплицирањето на лековите што им се даваат на пациентите кои лежат на Онкологија, тврди Мицкоски

Лидерот на опозицијата презентираше Извештај од Фондот за здравствено осигурување од извршена вонредна финансиска контрола на условниот … Продолжи со читање Канцер-мафијата сè уште трае, со години никој не вршел контрола за аплицирањето на лековите што им се даваат на пациентите кои лежат на Онкологија, тврди Мицкоски