Кандидатите за амбасадори чекаат укази, но и бришење на „забраната“ за двојно државјанство

Владата во декември предложи дипломатски претставници во 19 мисии, но ниту еден од нив досега не замина … Продолжи со читање Кандидатите за амбасадори чекаат укази, но и бришење на „забраната“ за двојно државјанство