Камчев сведочеше дека за Груевски се чуваат три ексклузивни стана од 750 квадрати во замена за плацовите на Водно

Становите се во зградата Панорама резиденс. Тоа се три апартмани во квадратура од 750 метри квадрати кои … Продолжи со читање Камчев сведочеше дека за Груевски се чуваат три ексклузивни стана од 750 квадрати во замена за плацовите на Водно