Камчев ја промени адресата од Скопје во Охрид: Ќе ја издржува ли и тој казната во полуотворениот затвор во Струга?

Откако Камчев и Јосифовиќ се спогодија и добија едногодишна затворска казна, судија за извршување санкции им издаде … Продолжи со читање Камчев ја промени адресата од Скопје во Охрид: Ќе ја издржува ли и тој казната во полуотворениот затвор во Струга?