Како воената ескалација на Блискиот Исток ќе влијае на цените на горивата

„Јас очекувам, ако оваа ескалација се зголеми, сировата нафта да отиде и над 100 долари за барел“, … Продолжи со читање Како воената ескалација на Блискиот Исток ќе влијае на цените на горивата