Како се ваделе „бомбите“ од УБК – завршни зборови на обвинителството за „Таргет-Тврдина“

Денеска, во Кривичниот суд во Скопје, обвинителството и одбраната во случајот „Таргет-Тврдина“ ги одржуваат своите завршни зборови. … Продолжи со читање Како се ваделе „бомбите“ од УБК – завршни зборови на обвинителството за „Таргет-Тврдина“