Како Русија опстојува и покрај санкциите од Запад?

Од почетокот на војната во Украина, Пекинг одбива да воведе санкции кон Русија, нарекувајќи ги нелегални, а … Продолжи со читање Како Русија опстојува и покрај санкциите од Запад?