Како Насер Зибери се „разболе“ и „оздраве“ од ковид-19

Еден час по објавувањето на првичната вест дека Зибери е позитивен на коронавирусот, дел од медиумите, како … Продолжи со читање Како Насер Зибери се „разболе“ и „оздраве“ од ковид-19