Како Мала Речица се пресели во владина зграда во центарот на Скопје

Партијата ДУИ вчера ги употреби просториите на Министерството за политички систем за средба на партискиот лидер Али … Продолжи со читање Како Мала Речица се пресели во владина зграда во центарот на Скопје