Како Христијан Пендиков од тврдокорен Македонец и вмровец стана Бугарин

Пендиков, не само што стана главна вест поради односите Македонија-Бугарија, деновиве е актуелен и на социјалните мрежи … Продолжи со читање Како Христијан Пендиков од тврдокорен Македонец и вмровец стана Бугарин