Како државниот врв ќе го одбележи 2 Август – Денот на Републиката

Утре, по пауза од 18 години, Илинден ќе се одбележи и во манастирот „Св. Прохор Пчински“ во … Продолжи со читање Како државниот врв ќе го одбележи 2 Август – Денот на Републиката