Како членка на НАТО сме должни да направиме подготовки за можните сценарија со Украина, вели Пендаровски

Во однос на тензиите на руско-украинската граница, шефот на државата порача дека НАТО како Алијанса досега нема донесено одлука … Продолжи со читање Како членка на НАТО сме должни да направиме подготовки за можните сценарија со Украина, вели Пендаровски