Кабинетот на Ковачевски со осуда за вчерашната манифестација во Тетово: Недозволиво е да се веат знамиња кои не се државни и да не се интонира македонската химна

Ве информираме дека СВР Тетово презема мерки за идентификување на сторителите и целосно расчистување на случајот, реагираат … Продолжи со читање Кабинетот на Ковачевски со осуда за вчерашната манифестација во Тетово: Недозволиво е да се веат знамиња кои не се државни и да не се интонира македонската химна