Кабинет на Силјановска-Давкова: Претседателката ќе се придржува до официјалната примена на уставното име, но има право да користи Македонија во јавни настапи

Во ставот на кабинетот на претседателката се вели дека во своите јавни настапи Силјановска-Давкова има право да … Продолжи со читање Кабинет на Силјановска-Давкова: Претседателката ќе се придржува до официјалната примена на уставното име, но има право да користи Македонија во јавни настапи