Јубилејни десетти избори во јубилејната 30-та година од парламентарната демократија во Македонија

Денеска, по десетти пат во трисетгодишната македонската парламентарна демократија, граѓаните ќе ги избираат своите претставници во Собранието. … Продолжи со читање Јубилејни десетти избори во јубилејната 30-та година од парламентарната демократија во Македонија