ЈСП ги обвинува синдикатите за колапсот на градскиот превоз и најавува дека Град Скопје ќе поднесе кривични пријави

Од ЈСП „Скопје“ велат дека дваесетина луѓе од ССМ и т.н. независен синдикат на ЈСП спречуваат возачите … Продолжи со читање ЈСП ги обвинува синдикатите за колапсот на градскиот превоз и најавува дека Град Скопје ќе поднесе кривични пријави