ЈП „Водовод“ доби нов в.д. директор – Марјан Митовски доаѓа на местото на разрешениот Перински

Митовски доаѓа на местото на доскорешниот в.д. директор на ЈП „Водовод и канализација“, Златко Перински, кој вчера … Продолжи со читање ЈП „Водовод“ доби нов в.д. директор – Марјан Митовски доаѓа на местото на разрешениот Перински