Јовановски: Не сме терористи, па градоначалничката да има страв да седне со нас на преговори, нудиме компромис

Приватните превозници ѝ понудија компромис на градоначалничката Данела Арсовска и велат дека дека се подготвени да почнат … Продолжи со читање Јовановски: Не сме терористи, па градоначалничката да има страв да седне со нас на преговори, нудиме компромис