ЈОРСМ: Сите докази во предметот за Онкологија се обезбедени и стручни лица веќе ги анализираат

Оттаму посочуваат и дека предистражната постапка не опфаќа одреден временскиот период и ги испитува сите евентуални незаконитости, … Продолжи со читање ЈОРСМ: Сите докази во предметот за Онкологија се обезбедени и стручни лица веќе ги анализираат