Јорданов најави дека ни тој ни директорите на ЈП нема да користат службени возила

Иван Јорданов денеска ја презеде функцијата градоначалник на Штип и најави дека ќе ги крати непродуктивните трошоци. … Продолжи со читање Јорданов најави дека ни тој ни директорите на ЈП нема да користат службени возила