Јавното обвинителство утврдило низа пропусти во случајот со Финансиската полиција

Јавниот обвинител на Република Северна Македонија дал укажување до Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал … Продолжи со читање Јавното обвинителство утврдило низа пропусти во случајот со Финансиската полиција