Јавното обвинителство проверува дали има диверзија или саботажа во случајот со хируршките сали во Клиничкиот центар

Јавното обвинителство оформи предмет со тоа што отпочна процесни дејствија. Има сослушано голем број сведоци, собрано материјални … Продолжи со читање Јавното обвинителство проверува дали има диверзија или саботажа во случајот со хируршките сали во Клиничкиот центар