Јанкуловски избран за уште еден ректорски мандат на УКИМ

Изборот го следеа низа контроверзи во однос на законската процедура, а го бојкотираше ФДУ, додека тројца од … Продолжи со читање Јанкуловски избран за уште еден ректорски мандат на УКИМ