Јанкулоска, Јанакиески и Протуѓер признаа вина во „Титаник“

Јанкулоска признала вина за сите дела за кои е обвинета, а Протуѓер и Јанакиески признаа за речиси … Продолжи со читање Јанкулоска, Јанакиески и Протуѓер признаа вина во „Титаник“