Јанакиески неоправдано бил држен во притвор за „27 април“ и за „Шпански скали“, одлучи Судот во Стразбур

Јанакиески во моментов издржува затворска казна од три години и шест месеци за случајот „Титаник“. Тој во … Продолжи со читање Јанакиески неоправдано бил држен во притвор за „27 април“ и за „Шпански скали“, одлучи Судот во Стразбур