Јакимовски реагира на новодонесениот ДУП во Ѓорче Петров: Донесен е без одобрение од Град Скопје и предвидува изградба на две хемиски фабрики

Градоначалникот на Општина Карпош на прес-конференцијата обвини дека овој ДУП во Ѓорче Петров е донесен на, како … Продолжи со читање Јакимовски реагира на новодонесениот ДУП во Ѓорче Петров: Донесен е без одобрение од Град Скопје и предвидува изградба на две хемиски фабрики