Извршниот одбор на СДСМ го поддржа Стево Пендаровски за втор претседателски мандат

„Во досегашниот мандат Пендаровски го врати угледот, интегритетот и кредибилитетот на институцијата Претседател на државата и покажа … Продолжи со читање Извршниот одбор на СДСМ го поддржа Стево Пендаровски за втор претседателски мандат