Израел одобри четврта доза ковид-вакцина за постари од 60 години и за медицински персонал

Израел одобри четврта доза вакцина против ковид-19 за сите луѓе постари од 60 години и медицинскиот персонал, … Продолжи со читање Израел одобри четврта доза ковид-вакцина за постари од 60 години и за медицински персонал