Измените во КЗ носат застарување на дела во „Таргет-Тврдина“, „Титаник“, ТНТ, „Талир“, „Траекторија“, „Тендери“…

По изгласаните измени на Кривичниот закон за делата злоупотреба на службената положба и овластувања и злосторничко здружување, … Продолжи со читање Измените во КЗ носат застарување на дела во „Таргет-Тврдина“, „Титаник“, ТНТ, „Талир“, „Траекторија“, „Тендери“…