Измените на Законот за здруженија на ВМРО-ДПМНЕ на дневен ред во Собранието по скратена постапка, Софија набљудува   

Законските измени предложени од ВМРО-ДПМНЕ предвидуваат тие да важат ретроградно, односно и веќе основаните здруженија да имаат … Продолжи со читање Измените на Законот за здруженија на ВМРО-ДПМНЕ на дневен ред во Собранието по скратена постапка, Софија набљудува