Измените на законите за здруженија и за политички партии поминаа на собраниската Комисија за политички систем

Предложените законски измени на двете партии следуваат по отворањето бугарски клубови во земјава – „Ванчо Михајлов“ на … Продолжи со читање Измените на законите за здруженија и за политички партии поминаа на собраниската Комисија за политички систем