Измените на законите за коридорите што ќе ги гради „Бехтел и Енка“ се тераат по „експресен коридор“ – вечерва седница на Комисијата за европски прашања  

Претседателот на Комисијата за европски прашања Арбер Адеми од ДУИ за вечерва ја закажа седницата на која … Продолжи со читање Измените на законите за коридорите што ќе ги гради „Бехтел и Енка“ се тераат по „експресен коридор“ – вечерва седница на Комисијата за европски прашања