Измените на Кривичниот законик ќе се разгледуваат и во Амбасадата на САД

За ова денеска информира американската амбасадорка Анџела Агелер, прашана за коментар за брзото усвојување на измените на … Продолжи со читање Измените на Кривичниот законик ќе се разгледуваат и во Амбасадата на САД