Измените на Изборниот законик ги зголемија квотите на граѓански потписи за учество на независни кандидати на изборите

Засегнати од овие измени се независните листи на кандидати за пратеници и за советници, како и независните … Продолжи со читање Измените на Изборниот законик ги зголемија квотите на граѓански потписи за учество на независни кандидати на изборите