Излезни анкети во Франција: Макрон победник на изборите

Се бројат гласовите по вториот круг на претседателски избори во Франција. Првите излезни анкети покажуваат дека победата … Продолжи со читање Излезни анкети во Франција: Макрон победник на изборите