Изјавите од опозициските партии на Албанците дека уставните измени ќе бидат услов за влада, за Мицкоски се предизборен фолклор

„Тоа е реторика и фолклор кој сега предизборно се споменува. На 8 мај сите заеднички ќе видиме … Продолжи со читање Изјавите од опозициските партии на Албанците дека уставните измени ќе бидат услов за влада, за Мицкоски се предизборен фолклор