Изјавите дека вршам притисок врз колегите судии ги ценам како клевета на мојата работа, вели претседателот на Управниот суд

Лично како претседател на Управниот суд немам потреба да стравувам, односно не знам да стравувам за мојата … Продолжи со читање Изјавите дека вршам притисок врз колегите судии ги ценам како клевета на мојата работа, вели претседателот на Управниот суд