Изградбата на коридорите 8 и 10-д е предвидена и во нашата програма, но не со пенали од над 200 милиони евра, вели Мицкоски

„Ние како ВМРО-ДПМНЕ не сме против изградба на автопатите што се дел од коридорот 10 – д … Продолжи со читање Изградбата на коридорите 8 и 10-д е предвидена и во нашата програма, но не со пенали од над 200 милиони евра, вели Мицкоски